HONEYMOON

Your honeymoon tells the world--and maybe you--who you are.

GINGER STRAND, Inventing Niagara

Top 10: bryllupsrejseideer

Her kommer mine 10 bud på bryllupsrejsedestinstioner. Listen er lavet ud fra min egen mening om stederne og har kun inddraget lande jeg selv har besøgt og kan udtale mig om. Vær opmærksom på sæson da det kan have stor indflydelse for dit ophold både vejrmæssigt og prismæssigt.


 Maldiverne - Er du til kvalitetstid og smukke omgivelser? Skal det bare være helt afslappende - så er Maldiverne stedet! Smukkeste hav i verden og lækre hoteller - prisen taler også for sig selv men er perfekt til en mindeværdig tur. Læs evt mit indlæg om Maldiverne for inspiration.

   Hawaii - Er du til lækre strande og natur og kan samtidig ikke undvære bylivets Vibe er Hawaii simpelthen et must. Gå på vandretur i gamle vulkankrater og på opdagelse efter smukke vandfald og udforsk et hav af smukke strande og dyreliv om dagen og brug aftenen på lækre restauranter barer og cafeer. Hawaii har den fedeste kombination!

  Filippinerne - er til dig der søger en speciel bryllupsrejse med de smukkeste strande til gode priser. Skal besøges! 

  Miami - til det lidt mere ekstravagante. Lev den amerikanske drøm med lækre biler smuk strand og en hel masse shopping! Miami byder alt dette og meget mere - til dig som ikke skal misse noget som helst! 

  Caribien - Hvad end du vælger Aruba, Bahamas eller Jamaica? Tager du den dominikanske republik eller Mexico? Så er Caribien helt klart et ferieparadis. Smukke øer og fyldt med lokal kultur. Vælg den ø du ønsker og oplev et varmt folk, lækker mad og oplevelser du ikke kan tælle på en hånd. 

  Køretur i USA - er du mere til sus og dus? Det kan kun gå for langsomt på en roadtrip i USA. Oplev alt hvad du kender fra film og tag på køretur rundt i Californien. Fra Hollywood skilt til Goldengate bridge - og glem ej charmerende Las Vegas og smukke San Diego. Alt fra strand til by og en masse seværdigheder - og du finder et hav af flotte strande og smuk natur langs hele kysten. 

  Cuba - kom 50 år tilbage i tiden og besøg smukke Havana. Veteranbiler i alle regnbuens farver, farvede bygninger,  hummer til ingen penge og de sødeste mennesker. Skift det så ud med en tur til Varadero og besøg verdens smukkeste strande - kulturrig oplevelse med afslapning. Cuba er FANTASTISK!

  Dubai - luksus på luksus? Småt og godt. Dubai er for dig der ikke vil flyve for langt, have godt vejr og lækker mad. Kultur og natur er en by i Rusland - men det er ikke derfor du er kommet. Det handler om afslapning på stranden eller ved poolen og et par udflugter, nu man alligevel er afsted. 

  Thailand - den typiske ferie. Sandt men stadig godt. Skal du have en god tur til rimelige priser, smuk natur og lækre hoteller. Thailand er et meget besøgt sted og af gode grunde. Prisen for selve opholdet er nok mest tiltalende men du søger afslapning, strand og varme. 

  New York/ Hong kong - storby storby storby. Det der strand siger dig ikke en disse - men monumenter, skyskrabere og flotte udsigter og en masse masse gåture. New York og Hong Kong er de ultimative byrejser med meget at se. Begge byer er præget af smuk natur midt i storbyens kaos, masse kultur og god mad! Men begge byer kan være dyre at opholde sig i - dog besøget værd!