Gode råd til rejsen med baby

 "The greatest legacy we can leave our children is happy memories."

Ordet rejse kan for mange forældre ofte have en anderledes klang. For mange forældre kan det virke helt uoverskueligt at tage afsted på ferie med småbørn. Det behøver det nødvendigvis ikke at være! Men at rejse med baby kræver en smule
mere end normalt - så her er vores gode råd. 

Vores råd og anbefalinger til din næste rejse med baby.

1. Pakkefasen 
Baby skal selvfølgelig også have sine ting med. Bleer og vådservietter er et must, da de i mange lande er svære at finde helt uden parfume. (Købte vådservietter i Frankrig som skulle være neutrale, men som endte med at indeholde sæbe?) En del skiftetøj, men heller ikke for meget(især hvis det er varmt, så er de oftest iklædt en ble eller en body) vigtigst af alt - så skal pusletasken indeholde alt det du har med herhjemme.
 
2. Lufthavnsfasen 
Tid: Kom i god tid - men ikke for god tid. Vær i tids nok til at kunne made/amme og skifte baby, men ikke for god tid så det bliver besværligt og kedeligt for baby. 

Transport til den lille: I Københavns lufthavn må store barnevogne og klapvogne ikke komme videre fra security. Det er derfor vigtigt evt at huske en pose til at pakke vognen ned(skal checkes ind ved odd size baggage) og en vikle/bæresele til resten af turen. Det kan blive meget tungt hvis man ikke har noget at have baby i. Man kan også købe rejseklapvogne som må tages med op i flyet - og så er det jo det man gør.

3. Flyveturen 
Tid: flyvetiden kan variere og med lange rejser følger nervøsitet. Vi har prøvet begge dele - og en meget stor hjælp er vælg flyvetiden med omhu når du booker. Natflyvning er god til lange rejser, for så kan baby ellers sove.
Sovetid:Husk nest og dyne til baby, til flyveturen (meget nemmere) og hør evt om i har mulighed for at få et tomt 3' sæde- vi har været heldige hver gang! 
Underholdning: husk lidt legetøj og hvis der ikke er adgang til net, så optag på forhånd noget af babys yndlingstv på din smartphone. Min niece og søn er VILDE med cocomelon.
 
4. Sol sol sol
Vi elsker solferie og strand - men man skal være ekstra påpasselig med baby. Husk derfor altid uv-dragt til beskyttelse mod solen og solcreme egnet til deres alder. Badebleer og vigtigst af alt solhatte! Gerne 2, man mister sjovt nok altid den ene.