HUSKELISTE TIL BABY

Det kan tit virke uoverskueligt at rejse med baby. Sandheden er, at det egentlig ikke er så svært, så længe man har alt det nødvendige med.

Jeg har lavet en lille huskeliste, som gør det nemmere og overskueligt at tage afsted med den lille  - og måske mere fristende! 😌♥️


Her er huskelisten jeg lavede i forbindelse med vores barselsreje til Sydamerika 🌴


1. Vacciner
Først og fremmest er det vigtigt at tjekke op på hvilke vacciner der er vigtige at have for dit barn, såvel som for dig selv. 
Er dit barn over 9. mdr er der mange vacciner de gerne må få, bl.a. Gul Feber som er nødvendig i store dele af Afrika og Sydamerika. 
Gabriel fik vaccinen mod mæslinger, da vi rejser før han får den oprindelige fra lægen ved 12. mdr.

2. Solcreme og Uv badetøj + Solhat
Der er delte meninger om solcreme til små børn, men vi har valgt at have det med alligevel. De skal selvfølgelig ikke udsættes for høj sol, men en smule solcreme er bedre når det nu alligevel ikke helt kan undgås. Skal de bade, er badetøj der beskytter mod UV stråler mere end oplagt. Solhatten er ligeså vigtig! 

 3. Badedyr til den lille, så er de også nemmere at styre og underholde.

4. Baby panodil og saltvandsdråber - i tilfælde af feber eller andre smerter - og en masse snot (som dog typisk forsvinder i varmen)

 5. Bleer, Badebleer og vådservietter
Det kan være svært at finde bleer i udlandet, som er af samme kvalitet som dem vi har herhjemme. Hav derfor altid en ekstra - de har det også med at få tynd afføring i varmen og bruger derfor flere end normalt. Vådservietter er nødvendige - da de typisk ikke er ligeså gode i udlandet. Fx oplevede vi at i Frankrig købe nogen som var 100% natura og alligevel indholdt de sæbe? 

 6. Babypudder, creme og shampoo
De får hyppigere rød numse i varmen - så babypudder og creme mod rød numse er genialt. Cremen er også genial til at fugte huden, da solen godt kan give dem tør hud. Shampoo hjemmefra af samme årsag som vådservietterne.

 7. Vatrundeller og vatpinde

 8. Termometer - i tilfælde af bl.a. feber.

 9. Grød.. til farten og på hotellet
Da du ikke kender maden og bakterierne i udlandet er det nemmest at undgå for meget af det. Gabriel får fx. pulvergrød til morgenmad og vi har altid tuber med til farten.

 10. Klapvogn og bæresele
Til de lange gåture

 11. Myggenet til klapvognen - især om aften når de typisk sover, så er de godt beskyttet! 

 12. Tæppe - hvis det skulle blive køligt om natten.

 13. ooooooog.. Er du ligeså tosset med månedsbilleder som jeg, så husk månedskortet hvis dit barn fylder ny måned mens i er afsted 😍


      Det var alt for nu! Håber Du kan bruge det og

GOD REJSE♥️